„Jis labai gerai pasislėpęs“ – Putino aplinkoje buvo Ukrainos „kurmis“: skelbiama, kas jam nutiko  ()

Buvęs Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Žirnovas sakė, kad Putino administracijoje tikrai buvo „kurmis“ iš Ukrainos, bet dabar jo nebėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs SSRS KGB ir Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas atskleidė informaciją apie galimus Ukrainos žvalgybos pareigūnus Rusijos prezidento administracijoje.

Anot jo, toks žmogus tikrai buvo, bet dabar jo nebėra. Tačiau jei atsirado koks nors naujas „kurmis“, vadinasi, jis labai gerai saugosi.

Duodamas interviu televizijos kanalui FREEDOM buvęs žvalgybos pareigūnas sakė, kad Budanovo ar CŽA vadovo žodžius, kad Kremliuje gali būti „kurmis“, jis suvokia kaip trolinimą, nes jei toks žmogus yra, tada apie jį nebūtų kalbama dėl jo paties saugumo.

Tokiais pareiškimais siekiama, kad Putino specialiosios tarnybos „nustotų miegoti“ ir kibtų į reikalus.

Žirnovo teigimu, Putino aplinkoje buvo „kurmis“, tačiau jis dingo 2018 ar 2019 m. Vėliau jo pėdsakai pasirodė Amerikoje. Jeigu toks „kurmis“ vis dar dirba Putino administracijoje, vadinasi, jis gerai pasislėpęs.

 

Be to, bet kuris agentas negali dirbti ilgiau nei metus, nes anksčiau ar vėliau kontržvalgyba jį demaskuos.

Ne taip seniai Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Budanovas pareiškė, kad Putino aplinkoje yra žmonių, kurie dirba Kijevo labui. Be to, su kiekviena nauja diena jų daugėja.

Kremlius ilgus metus medžiojo Ukrainos agentus, todėl buvo įvykdyta daugybė masinių areštų ir sulaikymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()