Kremlius šokiruotas: 155-osios brigados vadas atsisakė vykdyti įsakymus – kas vyksta?  ()

Okupantų kariai patiria didžiulius nuostolius, 155-osios brigados vadas atsisakė vykdyti įsakymus, o du batalionai teigia, kad „geriau pūti kalėjime, nei būti patrankų mėsa“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija patyrė didžiulius nuostolius Vuhledaro, Marjinkos ir Avdijivkos kryptimis, todėl šiuo metu negali pakartotinai pulti Vuhledaro. Apie tai pranešė gynybos pajėgų jungtinio spaudos centro vadovas Aleksejus Dmitraškovskis.

Paklaustas, ar įmanoma atnaujinti RF ginkluotųjų pajėgų puolimo operacijas Vuhledare, Dmitraškovskis sakė, kad priešas pastarąją savaitę buvo labai aktyvus ir atakavo trimis kryptimis.

„Pastarąją savaitę okupantai labai aktyviai atakavo pozicijas Vuhledaro, Marjinkos ir Avdijivkos kryptimis, naudodamas geriausius savo dalinius, tačiau šiandien žinoma, kad Rusijos armijos kovos dvasia visiškai nukrito“, – sakė Dmitraškovskis.

Jis taip pat pridūrė, kad Rusijos Federacijos 155-osios jūrų pėstininkų brigados vadas buvo išsiųstas į Rostovą dėl atsisakymo vykdyti kovinius įsakymus. Taip pat kovoti atsisako „savanorių“ daliniai „Stepė“ ir „Tigras“. Ukrainos vadovybei žinoma, kad 20 kovotojų iš 126-osios atskirosios pakrančių apsaugos brigados parašė atsisakymą vykdyti kovines misijas. Jie mieliau sės į kalėjimą nei bus patrankų mėsa.

 

Pagrindinis įsibrovėlių tikslas dabar yra atkurti jėgas ir įrangą, nes jų nuostoliai siekia apie du batalionus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(1)
(166)

Komentarai ()