„Viena iš S-300 raketų nusprendė nevykdyti įsakymo“. Rusai bando nuslėpti, kas įvyko Belgorode (Video)  ()

Rusai toliau apšaudo Ukrainą iš Belgorodo srities teritorijos. Tikėtina, kad viena iš S-300 raketų nusprendė nevykdyti įsakymo. Ji tiesiog nukrito kažkur miesto viduryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 14-osios naktį Rusijos kariškiai iš Belgorodo srities paleido raketas į Charkivo sritį. Viena iš priešo raketų neįvykdė įsakymo ir nukrito kažkur viduryje agresoriaus šalies miesto, pranešė „24 kanalas“, remdamasis „RosSMI“.

Išgalvotos žinios apie oro gynybos sistemą nesiliauja

„24 kanalas“ pabandė chronologiškai išdėstyti tos nakties įvykius, jų nuomone, sprogdinimai Belgorodo srityje ir sprogdinimai Charkivo srityje yra tarpusavyje susiję.

00:38. Charkivo srityje paskelbtas oro pavojaus signalas. Regiono gyventojai buvo paraginti likti slėptuvėse iki pavojaus atšaukimo.

00:40. Pranešama, kad Belgorodo srityje jis buvo didelis garsas. Vietos žiniasklaida pažymėjo, kad šiuo metu aiškinasi detales.

0:43. Stebėjimo centras pranešė, kad Charkivo srityje girdėjo sprogimus. Gyventojai buvo raginami būti atsargūs.

01:00. Tapo žinoma apie Charkivo srities pavojaus atšaukimą.

 

01:20. Informacija iš Belgorodo srities. Joje teigiama, kad garsus triukšmas, kurį girdėjo gyventojai, buvo priešlėktuvinės gynybos sistemos darbas. Pasaka, kurią seka eiliniams rusams.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(3)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: