[ŽT] Kažkas nutiko Belgorode: galingi sprogimai, nutrūko elektros laidai, dužo langai - kas vyksta? (Video)  ()

Belgorode buvo apgadinti administraciniai ir gyvenamieji pastatai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 16-osios naktį Rusijos Belgorodo srityje dirbo oro gynyba. Pačiame Belgorode buvo apgadinti administraciniai ir gyvenamieji pastatai. Apie tai socialiniuose tinkluose rašė regiono gubernatorius Viačeslavas Gladkovas:

„Naktį vėl veikė oro gynyba. Belgorodo miesto administracinių ir gyvenamųjų pastatų fasadai apgadinti“.

Gubernatorius pažadėjo, kad gyvenamieji namai netrukus vėl taps tinkami gyventi.

„Stengsimės kuo greičiau suteikti maksimalią pagalbą gyvenamosiose patalpose, kad gyvenamieji namai taptų gyvenamaisiais, o žala liktų tik atmintyje“, – sakė Gladkovas.

Tačiau „Telegram“ kanalas „Baza“ paskelbė informaciją apie žalą, kurios gubernatorius nepaminėjo. Turinio autoriai pažymėjo, kad, be pastatų ir automobilių, vietinėje stotyje buvo apgadinti ir traukinių vagonai.

„Pirminiais duomenimis, vienas iš numuštų sviedinių nukrito 3-iojo kelio zonoje. Po sprogimo vietoje susidarė vieno kvadratinio metro duobė. Be to, skeveldros apgadino 21 langą traukinio vagonuose. Nutrūko ir aukštos įtampos linijos laidai“, – skelbė „Telegram“ kanalas „Baza“.

 

Rusijos teigimu, apšaudymas tariamai buvo įvykdytas iš Kozacha Lopan gyvenvietės Charkivo srityje. Teigiama, kad niekas nenukentėjo.

Belgorodo srities gubernatorius sakė, kad pastarąsias 4 dienas regionas buvo aktyviai apšaudomas. Anot jo, per šį laiką buvo apgadinta apie 60 pastatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(1)
(142)

Komentarai ()

Susijusios žymos: