„Viskas, derybos su Putinu nebeįmanomos“. Skelbiamas didžiulis lūžis - kaip į tai reagavo Ukrainoje ir Rusijoje  ()

„O juk tai tik pradžia. Palaipsniui pasirodys arešto orderiai Sergejui Šoigu, Valerijui Gerasimovui, Sergejui Lavrovui, Marijai Zacharovai, Margaritai Simonian ir kitiems karo nusikaltėliams.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-18 „Viskas, derybos su Putinu nebeįmanomos“. Skelbiamas didžiulis lūžis - kaip į tai reagavo Ukrainoje ir Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar, už Rusijos ribų, Vladimiras Putinas turi būti suimtas 123 šalyse ir teisiamas. Pasaulio lyderiai, kurie vis dar tikėjosi derybų su Kremliaus savininku, tris kartus pagalvos prieš paspausdami jam ranką ar sėsdami su juo prie derybų stalo. Pasaulio bendruomenė gavo labai garsų signalą apie RF režimo toksiškumą.

Skelbiama rusų ir ukrainiečių reakciją į istorinį TBT sprendimą.

Andrejus Malginas: „Putino įtraukimas į ieškomų asmenų sąrašą tikrai sukels Kremliaus sluoksniuose griežtus valymus. Priešais bus paskelbti netgi žmonės iš vidinio rato, karinėje vadovybėje tai tikrai, o gal ir pora oligarchų bus areštuota. Miloševičius Hagai gi buvo perduotas savų. Represijos smarkiai padidės. Net dabartinio proceso negalima pavadinti vangiu, bet jis dar labiau pablogės“.

Jelena Markova: „Tradiciškai kiekvieną penktadienį skelbiami užsienio agentai, nepageidaujami asmenys ir pan. Šiandien Hagos eilė“.

Aleksandras Kovalenko: „O juk tai tik pradžia. Palaipsniui pasirodys arešto orderiai Sergejui Šoigu, Valerijui Gerasimovui, Sergejui Lavrovui, Marijai Zacharovai, Margaritai Simonian ir kitiems karo nusikaltėliams. Įdomu, kokia žiurkė pirma iššoks iš skęstančio laivo?“.

Aleksandras Nevzorovas: „Teisingumas vis dar yra labai stiprus dalykas. Jis pats galingiausias. Nors tikroji kilpa dar toli, nors tai tik „orderis“ – milijonai žmonių vos sulaiko laimės ašaras. Aišku, kad bus atpildas Kremliaus psichams, bet pati „akimirka“, pirmas suprantamas jos pradžios ženklas, veikia super galingai. Matau aplinkui europiečius su džiaugsmo ašaromis akyse. Pasirodo, kad kiekvienas žmogus, net būdamas toli nuo karo, toli nuo Ukrainos ir Rusijos, turi giliai paslėptą baisiausią neapykantą Kremliaus niekšui“.

 

Anatolijus Nesmijanas: „TBT orderis (o vėliau ir specialiojo Ukrainos tribunolo orderis) yra ta pati „raudona linija“, kurią jau nubrėžė Rusijos vyriausybė. Tai kokybinio situacijos pasikeitimo ženklas. Niekas nesiderės su Putinu, jis nėra tik atstumtasis, kaip anksčiau, jis dabar kandidatas į ešefotą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(0)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: