Rusijoje sensacija, ką padarė Putinas - soc. tinklai tiesiog ūžia, kas ten dėjosi (Video)  ()

Rusijoje ir Ukrainoje karščiausia tema - Putinas atvyko į Mariupolį. Tiesa, ukrainiečiai išjuokė abejotiną vyriausiojo Rusijos karo nusikaltėlio Vladimiro Putino „vizitą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai išjuokė abejotiną vyriausiojo Rusijos karo nusikaltėlio Vladimiro Putino „vizitą“ į laikinai okupuotą Mariupolį.

Tinkle pakomentavo, kad Kremliaus propagandistai sukūrė blogą „filmą“ rusams.

Ukrainiečiai pastebėjo, kad per komendanto valandą mieste, per tariamą Putino atvykimą, važinėjo civiliai automobiliai. Yra žinoma, kad, Rusijos Federacijoje, diktatoriaus išvykoje, Rusijos specialiosios tarnybos blokuoja beveik visą miestą.

Teroristinės šalies Rusijos Federacijos piliečiai taip pat abejojo, ar jų diktatorius tikrai lankėsi užgrobtame Mariupolyje. Rusai stebėjosi, kodėl V. Putinas nusprendė naktį vairuoti automobilį. Taip pat įsižeidę rusai priekaištavo diktatoriui, kad jis vairavo japonišką visureigį, o ne vietinį UAZ'iką.

 

Ukrainos piliečiai pažymėjo, kad Kremlius tikriausiai pasinaudojo savo tradiciniu žingsniu ir į okupuotą Mariupolį išsiuntė V. Putino antrininką.

Ukrainiečiai rašė, kad tikrasis Putinas tikriausiai sėdi savo bunkeryje, o jo antrininkai skrodžia per laikinai okupuotas teritorijas, kad būtų sukurpti propagandiniai pasakojimai.

Kartu komentaruose priminta, kad neseniai V. Putinas gavo oficialų įtariamojo tarptautiniu nusikaltimu statusą, todėl jo laukiama Hagoje, o ne Mariupolyje.

Tiesą sakant, panašios nuomonės yra ir užsienio Twiter kanalai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(7)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: