[ŽT] Rusija džiūgauja: skelbia apie „specialų signalą“ iš Rotaru  ()

„Šou verslas Sofijos Michailovnos žodžius suprato kaip ypatingą signalą Rusijai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pranešė, kad garsi dainininkė Sofia Rotaru tariamai perėjo į jų pusę ir nustojo remti Ukrainą. Propagandos žiniasklaida teigia, kad menininkė davė „ypatingą signalą“.

Vis daugiau žvaigždžių smerkia visapusį karą Ukrainoje ir priešinasi Putino režimui, tačiau rusai bando kurti sąmokslo teorijas ir sugalvoja dalykus, kurių iš tikrųjų nėra. Taigi, jie pamatė Rotaru „ypatingą signalą“, nes dainininkė anūką su gimtadieniu tiesiog pasveikino rusiškai.

Rusijos žiniasklaida džiūgauja ir teigia, kad taip dainininkė parodė, kad neva perėjo į jų pusę. Norėdami patvirtinti savo teoriją, jie netgi pacitavo komentarą mažai žinomos rusų dainininkės Anos Kalašnikovos, remiančios Kremliaus režimą. Ji tvirtina, kad Rotaru neva „puikiai viską suprato“.

 

„Šou verslas Sofijos Michailovnos žodžius suprato kaip ypatingą signalą Rusijai. Sako, ji su mumis. Rusijos žvaigždės tiki, kad menininkė jau seniai viską suprato“, – rašo propagandiniai Rusijos Federacijos leidiniai.

Pati dainininkė dar vienos šalies agresorės klastotės nekomentuoja. Ji ne kartą viešai išreiškė savo poziciją ir leido suprasti, kad palaiko Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(32)
(-27)

Komentarai ()