„General SVR“ skelbia, kokią šiurpią ataskaitą gavo Putinas  ()

Kremlius paviešino naujus duomenis apie aukas Ukrainoje: tokių aukų Rusija dar nėra mačiusi per visą savo šiuolaikinę istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per karą su Ukraina Rusijos Federacija jau galėjo netekti daugiau kaip 230 tūkst. žuvusių ir dingusių be žinios karių. Neatlygintini Rusijos kariuomenės nuostoliai kare prieš Ukrainą preliminariai jau viršijo 230 tūkst. žmonių. Kalbama ne tik apie likviduotus, bet ir apie dingusius okupantus.

Tokius duomenis kovo 25 d. rytą paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje. Pasak šaltinio, šie skaičiai buvo pateikti Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui.

„General SVR“ pažymi, kad V. Putinui pateiktoje suvestinėje buvo tokie duomenys apie neatstatomus nuostolius: 169 452 Rusijos ginkluotųjų pajėgų reguliariosios kariuomenės kariai, 55 161 samdinys, taip pat 7 218 „Rosgvardijos“ saugumo pajėgų karių. Tai reiškia, kad bendri rusų nuostoliai tariamai viršijo 230 tūkst. žmonių.

 

Šiuo metu šios informacijos patvirtinimo nėra. 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo suvestinėje pateikiami kuklesni skaičiai. Taigi, pasak ukrainiečių, kare jau likviduota 169 890 rusų okupantų, iš kurių 720 su gyvenimu Ukrainos frontuose atsisveikino vien per pastarąją parą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(0)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: