Artėja labai galingi įvykiai: „Šis generolas yra meistras, kaip sukelti paniką tarp rusų“  ()

Buvęs „Aidaro“ vadas Igoris Lapinas pasiūlė, kaip galėtų vykti mūsų kariuomenės kontrpuolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapitonas išsakė savo nuomonę, kad didelio Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimo gali ir nebūti, nes veiksmų algoritmas bus visiškai kitoks. Igoris Lapinas mano, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali pradėti puolamuosius veiksmus vienu metu keliomis kryptimis, remdamosis mūšio žvalgybos principu, ieškodamos silpnų vietų priešo gynyboje ir tada pro ją prasiverždamos.

Igorio Lapino nuomonę apie tai, kaip ir kur galėtų vykti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas, galima pamatyti vaizdo įraše „YouTube“.

Patyręs Ukrainos kariškis išvardijo galimas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos kryptis: „Aš daug kartų sakiau, kad tokių krypčių gali būti kelios. Žinoma, ne generalinio štabo požiūriu, nes generalinis štabas turi visus duomenis (ką turime, kur ir kas stovi), bet yra tokios kryptys, kurios man atrodo labiausiai tikėtinos – tai galėtų būti Charkivas-Luhanskas. Kodėl ne? Zaporožė-Mariupolis. Kodėl ne? Arba atvirkščiai palei upę Chersono srityje. Kodėl ne?“

Buvęs „Aidaro“ vadas išsakė prielaidą, kaip galėtų vykti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas: „Kalbėkime atvirai, jei rusai į fronto liniją Vuhledaro-Avdijivkos-Bachmuto kryptimi išvedė tiek daug karių, tada galima kažką sugalvoti. Manau, kad Generalinio štabo pozicija – planuoti tam tikras reidų operacijas, kurias gali sustiprinti tas pats generolas Zabrodskis, kurį vadinu tarptautinės klasės reidų sporto meistru, nes jis turi tokios patirties. Jis taip pat galėtų įnešti daug panikos į rusų gretas. Nemanau, kad bus surengtas kontrpuolimas vienoje vietoje. Manau, bus naudojamas algoritmas: visur spaudžiame, o paskui ten prasiveržiame“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(3)
(80)

Komentarai ()

Susijusios žymos: