[ŽT] „Jie seniai pašalino viską: ir minų laukus, ir užtvaras“. Neįtikėtina, kas nutiko su Donbaso gynybos linija (Video)  ()

Olego Ždanovo nuomonė apie „Mažino liniją“ Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzų įtvirtinimų sistemos idėją, kuri vienu metu buvo pastatyta pasienyje su Vokietija, vienu atveju pasiskolino rusai, pritaikę ją Donbase. Teoriškai rusiška „Mažino linijos“ versija yra svarbi gynybinių įtvirtinimų dalis, tačiau realiai, Olego Ždanovo teigimu, ji jau seniai yra apgailėtinos būklės. Karo ekspertas mano, kad taip nutiko dėl priešo noro nuolat pulti, kai gynybai skiriama mažai dėmesio.

Olego Ždanovo nuomonę apie „Mažino liniją“ Donbase galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Vienas iš karo eksperto abonentų paklausė, ar Luhansko ir Donecko sričių deokupacijos metu Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms būtų rimta kliūtis „Mažino linija“.

Atsakydamas Olegas Ždanovas pasakė tiesą apie rusų gynybą Donbase: „O kas jums sakė, kad ten yra „Mažino linija“? Ten tokios linijos praktiškai neliko. Ten liko sutvirtintos tranšėjos ir tai, ką jie išbetonavo, ir viskas, daugiau nieko ten neliko“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paaiškino, kodėl patys okupantai sunaikino svarbias gynybines struktūras Donbase: „Jie seniai pašalino viską: ir minų laukus, ir užtvaras. Jie nesiruošė gintis: jie įrengė šią liniją remdamiesi tuo, kad rytoj eis į puolimą“.

Karo ekspertas prognozavo, kaip tiksliai galėtų vykti laikinai užimto ​​Donbaso išvadavimas, sakydamas, kad pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų problema bus Rusijos artilerija, o ne „Mažino linija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: