[ŽT] „Dabar Rusiją valdo jau 2 žmonės“. Skelbia apie klinikinę beprotybę Kremliuje (Video)  ()

„Viskas. Šis žaidimas baigėsi. Niekas nebijo jo šantažo. Jam paaiškino, kad jį nužudys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas politologas pirmiausia išsakė savo nuomonę apie dar vieną Putino bandymą šantažuoti civilizuotą pasaulį branduoliniais ginklais. Publicistas įsitikinęs, kad šį įvykį galima interpretuoti vienareikšmiškai: Kremliaus vadovui išseko visi koziriai ir branduoliniai grasinimai – paskutinis jo argumentas.

Piontkovskis taip pat papasakojo, kas šiuo metu yra Rusijoje „prie vairo“, užsimindamas, kad šalį valdo ne tik Putinas.

Politikos ekspertas įvardijo tuos, kurie dabar valdo Rusijos Federaciją: „Dabar Rusiją valdo du žmonės - Patruševas ir Putinas. Jie dabar demonstruoja visišką klinikinę beprotybę, mojuodami branduoline bomba“.

Piontkovskis išsakė ir pagrindinę V. Putino branduolinio šantažo priežastį: „Matote, branduolinis šantažas veikė 15 metų. Kam jis buvo skirtas? Kad Vašingtonas pradėtų kalbėti: „Gal neprovokuokime Putino, geriau neprovokuokime“. Pamenate, nuo ko viskas prasidėjo? Dar kai kelis metus „Javelin“ nedavė Ukrainai, tada tas pats pokalbis buvo, kad neprovokuokime Putino, neduokime „Javelin“, o jeigu jis panaudos branduolinį ginklą“.

 

„Viskas. Šis žaidimas baigėsi. Niekas nebijo jo šantažo. Jam paaiškino, kad jį nužudys“, – netikėtai pareiškė Vašingtone gyvenantis politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(11)
(164)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: