[ŽT] Tai gali būti slapta FSB operacija: parodė mirtinai pavojingą įrašą, dėl kurio galėjo susprogdinti Tatarskį (Foto)  ()

Žurnalistas Denisas Kazanskis rašo, kad Tatarskį likvidavo FSB.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-03 [ŽT] Tai gali būti slapta FSB operacija: parodė mirtinai pavojingą įrašą, dėl kurio galėjo susprogdinti Tatarskį (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per sprogimą Sankt Peterburgo kavinėje „Street Bar“ žuvo karo žurnalistas Vladlenas Tatarskis, dar 30 žmonių buvo sužeista.

Šią informaciją patvirtino Sankt Peterburgo vidaus reikalų ministerijos pagrindinis skyrius. Informaciją apie sprogimą Vasileostrovskio rajono policija gavo 18.13 val. vietos laiku.

Rusijos visuomenė rašo, kad likus kelioms minutėms iki mirties Tatarskis gavo dovaną, tariamai, iš gerbėjos – savo paties biustą. „Karo korespondentas“ – nusikaltėlis buvo taip sujaudintas merginos dėmesio, kad statulėlę pastatė šalia savęs. Netrukus dovana sprogo.

Žurnalistas Denisas Kazanskis rašo, kad Tatarskį likvidavo FSB. Jo pašalinimo priežastis buvo „Telegram“ kanalo įrašas apie Rusijos karinės vadovybės dalyvavimą kare Donbase.

 

Beje, „Telegram“ kanalo „VČK-OGPU“ duomenimis, pagrindinė „Wagner“ savininko Prigožino būstinė leitenanto Šmidto krantinėje yra 150 metrų nuo Tatarskio sprogimo vietos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(2)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: