[ŽT] Audra Rusijoje: pas Prigožiną Sankt Peterburge susprogdintas karo žurnalistas (Video)  ()

Tatarskis „išgarsėjo“ vaizdo įrašu, kuriame tvirtino, kad vadinamosios Rusijos spec. operacijos Ukrainoje tikslas yra visus nužudyti ir apiplėšti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-02 [ŽT] Audra Rusijoje: pas Prigožiną Sankt Peterburge susprogdintas karo žurnalistas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 2 dieną, Sankt Peterburgo centre, kavinėje „Strit-bar“ nugriaudėjo galingas sprogimas, dėl kurio žuvo prorusiškas karo korespondentas Vladlenas Tatarskis. Pirminiais duomenimis, sprogmenį į įstaigą įnešė mergina: sprogmuo buvo dovanoje, skirtoje propagandistui.

Žinią apie teroristų pranešėjo žūtį patvirtino Rusijos vidaus reikalų ministerija. Kavinė, kurioje įvyko sprogimas, priklauso liūdnai pagarsėjusiam Rusijos verslininkui Jevgenijui Prigožinui. Kiekvieną savaitę jame vyko diskusijų klubas „Kiber ​​​​Z front“.

Tikrasis Tatarskio vardas yra Maksimas Fominas. 2011 metais jis buvo nuteistas už banko apiplėšimą, bausmę atliko Gorlovkos kolonijoje. 2014 metais, pasinaudojęs kilusia painiava, pabėgo iš kalėjimo. Vėliau jis įstojo į „DLR“ teroristų gretas.

Tatarskis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame tvirtino, kad vadinamosios Rusijos spec. operacijos Ukrainoje tikslas yra visus nužudyti ir apiplėšti.

„Viskas bus taip, kaip mums patinka“, – kalbėjo propagandistas likus pusmečiui iki sprogimo.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(0)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: