[ŽT] Genialu! Krymo partizanai parodė, į ką reikia pataisyti Z simbolį (Video, foto)  ()

Išsivadavimo metas jau visai arti: partizanai dirba savo darbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai užimtose teritorijose partizanai vykdo tautinę švietėjišką veiklą. 

Apie tai išskirtiniame interviu „24 kanalui“ kalbėjo vienas iš „Geltonojo kaspino“ pasipriešinimo judėjimo įkūrėjų. Jis patikino, kad Ukrainos simbolių pagausėjimas Kryme garantuoja ankstyvą pusiasalio deokupaciją.

Pašnekovas įsitikinęs, kad ten, kur veikia „Geltonas kaspinas“, bus šimtaprocentinis išsivadavimas. Tai liečia ne tik Vovčanską Charkivo srityje, kur pasirodė keliolika aktyvistų, o po savaitės miestas ir sritis buvo išlaisvinti. Tai taip pat taikoma dešiniajam Chersono, Donecko, Luhansko ir Krymo krantams.

„Dirbame tose srityse, kurias nustatėme. Tam, kad daugelis mūsų ukrainiečių negalėtų gauti Rusijos paso ir taip nebūtų mobilizuoti į Rusijos armiją“, – sako aktyvistas.

Be to, „Geltonas kaspinas“ atlieka ir švietėjišką darbą, perteikia patriotinę nuotaiką, ragina laikytis kartu, priešintis ir tikėti, kad ukrainiečių kariai jau arti.

 

Aktyvistai pabrėžia, kad okupacija – tik laiko klausimas. Todėl  rusų Z simboliai paverčiami smėlio laikrodžiais, primenančiais, kad išsivadavimo metas jau visai čia pat.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: