Prigožinas turi rimtą problemą: „Wagner“ gali patekti į didelį „katilą“ (Video)  ()

Pasak karo eksperto Romano Svitano, „Wagner“ vadovas baiminasi, kad jo grupė, puolanti Bachmutą, gali būti atkirsta nuo tiekimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Romanas Svitanas pakomentavo naujausius „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino raginimus, kad laikas baigti „specialiąją operaciją“, praneša „Telegram“ kanalas „WARSHAL“.

Faktas yra tas, kad Putino virėjas Prigožinas užsiminė apie būtinybę nutraukti karo veiksmus, sutelkiant dėmesį į tai, kas jau buvo užimta.

Anot Romano Svitano, tokie pasakojimai Prigožino kalboje atsiranda dėl to, kad Rusijos armija ir jos nusikaltėliai samdiniai nebeturi jėgų ir jiems tiesiog reikia eiti į gynybą.

Be to, „Wagner“ daliniai dabar yra labai nepatogioje padėtyje ir rizikuoja būti apsupti Ukrainos kontrpuolimo metu. Jie gali patekti į didelį „katilą“.

„Vagneriečius nuo tiekimo galima atkirsti greitu smūgiu... „Spec. karinės operacijos“ užduotys neįvykdytos – bent jau tos, kurios buvo paskelbtos. Niekur jie neperžengė jokio regiono sienų, išskyrus Krymą dar 2014 m. Dabar jie turės eiti į gynybą, jie tiesiog negalės judėti toliau. Be to, mūsų kontrpuolimas yra pakeliui“, – sakė Svitanas.

 

„Prigožinas, patikrinęs reakciją, pateiks ją kaip darbinį variantą gegužės 9 d. Labiausiai tikėtina, kad prieš pat gegužės 9 d. Ir jei tai tikrai praeis ir rusai teigiamai suvoks „spec. operacijos“ sustabdymą, tai gegužės 9 dieną Putinas gali nuspręsti paskelbti „spec. operacijos“ pabaigą ir kai kurių tikslų pasiekimą“, – pridūrė Ukrainos karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: