„Jie išgėrė per daug kraujo“. Skelbiama apie Lukašenkos ir Kadyrovo likvidavimą  ()

Andrejus Piontkovskis prognozuoja, kad Kremlius likviduos Čečėnijos ir Baltarusijos vadovus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra sukaupęs daug pretenzijų Čečėnijos lyderiui Ramzanui Kadyrovui ir Baltarusijos vadovui Aliaksandrui Lukašenkai. Jų gyvybėms gresia pavojus.

Tokią nuomonę interviu televizijos kanalui „FREEDOM“ išsakė žinomas Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis, praneša Dialogue.UA.

Pasak jo, V. Putinas piktinasi A. Lukašenka už tai, kad šis vis delsia galutinai leisti aneksuoti savo šalį. Rusijos diktatorius taip pat nepasiekė visiško Čečėnijos pajungimo. R. Kadyrovas tik iš lūpų į lūpas dėsto savo tariamai beribę ištikimybę Maskvai.

Piontkovskis mano, kad atpildas ištiks prieš režimo žlugimą.

„Prieš pat kapituliaciją Putinas spės įvykdyti dar dvi žmogžudystes. Jis nužudys Lukašenką ir Kadyrovą. Jie abu išgėrė per daug kraujo iš jo. Lukašenka, su visu tuo savo klupinėjimu... 30 metų klupinėjo, nesutikdamas tapti Minsko srities partijos komiteto sekretoriumi, bet išlikdamas nepriklausomos valstybės diktatoriumi... na, Kadyrovą irgi visi prisimena“, - sakė rusų politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: