„Terminas buvo iki gegužės mėnesio. Jie nepadarė NIEKO“. Girkinas skelbia visišką žlugimą  ()

Girkinas skambina pavojaus varpais ir perspėja rusus apie artėjantį tikrai sunkų laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karininkas, žurnalistas, buvęs separatistų karinių pajėgų organizatorius ir vadas Rytų Ukrainoje Girkinas skambina pavojaus varpais ir perspėja rusus apie artėjantį tikrai sunkų laiką, kuris ne tik baigsis Rusijos kariniu pralaimėjimu kare su Ukraina, bet ir visišku Rusijos žlugimu.

Apie tai jis pranešė savo „Telegram“ kanale, analizuodamas kelių pastarųjų mėnesių įvykių eigą.

Girkinas priminė savo paties prognozę, kurią sudarė ribotas laikotarpis Maskvai, kai ji galėjo pakeisti karinės kampanijos su Ukraina eigą, kad išvengtų pralaimėjimo.

Jei iki gegužės mėnesio nebus imtasi būtinų priemonių, šio karo laimėti nepavyks. Teigiu: JOKIŲ PRIEMONIŲ NĖRA PRIIMTA. Nei organizacinių, nei personalinių. Jie nepadarė NIEKO“, – rašo jis.

Be to, situacija yra tokio lygio, kad abejojama Rusijos, kaip valstybės, gresiančio karinio pralaimėjimo situacijoje, egzistavimo galimybe. Girkinas perspėja, kad reali situacija gali tapti situacija, kai Rusijos Federacija, paskendusi kruviname chaose, gali visai išnykti.

 

„Vis mažiau šansų, kad galiausiai Rusijos valstybiniam laivui pavyks išbristi iš karinės audros ir sisteminės krizės nenuskendus (po ilgos ir kruvinos suirutės) į istoriją“, – pabrėžia jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: