„Mus išskers visus. Iki nulio“. Rusijos oligarchas staiga suprato, kas jų laukia (Video)  ()

V. Putino oligarchas Andrejus Kovaliovas pasižymėjo verkšlendamas apie „antrosios pasaulio armijos“ nesėkmes. Jis pripažino, kad Ukrainos kariai yra daug stipresni nei Rusijos. Rusijos pralaimėjimo A. Kovaliovas laukia su siaubu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „Telegram“ kanalas „NeShutki“, trumpame vaizdo įraše A. Kovaliovas pareiškė, kad karo pradžioje Rusija buvo įsitikinusi, kad laimės. Tačiau visas rusų iliuzijas mūšio lauke sugriovė ukrainiečių kariai.

Oligarchas prisiminė, jog buvo tikimasi, kad Kyjivą rusai „paims“ per kelias dienas. Bet tada RF kažkas nutiko.

„Prasidėjo gerai, o paskui kažkaip nepavyko, kaip tikėtasi. Prisiminkite mūsų atsitraukimą, sumuštas kolonas, kurios žygiavo be palydos, be žvalgybos. Tada Ukrainai į pagalbą atėjo visas pasaulis. Ar kas nors numatė tai, analizavo, prognozavo? Ir paaiškėjo, kad mes nesusiduriame su ta silpna valstybe, kokia buvo 2014 m., kai užėmėme Krymą be šūvio“, – sakė A. Kovaliovas.

Netikėtai oligarchas išdavė, kad Ukraina yra labai organizuota valstybė, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra „nuostabios ir modernios“.

 

„Neduok Dieve, Rusija pralaimės! Mus išskers visus. Iki nulio. “ – su siaubu perspėjo A. Kovaliovas.

Oligarchas taip pat sakė, kad Ukrainoje vyksta ne „speciali operacija“, o „baisus karas“.

„Visas pasaulis yra prieš mus. 122 šalys balsavo, kad pripažintų mus agresoriais! Kur ateitis? Kokie projektai, kokie planai? Gaila“, – pridūrė A. Kovaliovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(2)
(220)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: