[ŽT] „Ruošiasi grąžinti Melitopolį ir Mariupolį Ukrainai“  ()

Rusijos propagandistai dreba pagalvoję, ką okupantams ruošia Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Melitopolis ir Mariupolis greitai gali būti grąžinti namo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai atvirai bijo Ukrainos kontrpuolimo. Vienas iš vadinamųjų karo korespondentų teigia, kad padėtis Zaporižioje rusams yra stabiliai įtempta. Ukrainos ginkluotosios pajėgos taršo okupantų gynybą.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos kiekvieną dieną atakuoja gynybą. Negalima sakyti, kad didelėmis pajėgomis, bet vyksta sistemingi veiksmai, siekiant atskleisti mūsų gynybines linijas, atskleisti artilerijos pozicijas. Dažnėjo atakos į užnugarį. Nebus lengvas pasivaikščiojimas, mums bus labai sunku, bus sunkūs egzaminai, galimi teritoriniai praradimai“, – verkšleno vienas iš okupantų.

Propagandistės Skabejevos laidoje vienas iš vadinamųjų ekspertų teigė, kad neprarasti Melitopolio rusams būtų didžiulis pasiekimas. Tuo tarpu pati propagandistė nerimauja, kad Rusija nebekalba apie jokių miestų „išvadavimą“.

 

Dabar rusams svarbu išsaugoti bent tai, ką turi užgrobę. Rusų žiniasklaida verkia, kad Melitopolio gyventojams būtų geriau, jei miestas liktų rusiškas. Anksčiau apie tai net kalbos nebuvo - rusai tvirtai sakydavo, kad viskas bus Rusija. Dabar - „būtų geriau“.

(56)
(4)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: