„Sudaužė su artilerija“. Šokas rusams - sunaikinta visa brigados vadovybė  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo beveik visą Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 4-osios motorizuotųjų šaulių brigados vadovybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo beveik visą Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 4-osios motorizuotųjų šaulių brigados, veikiančios šiaurinėje Bachmuto krypties dalyje, vadovybę.

Šią informaciją gegužės 13 dieną patvirtino Rusijos Z propagandistas Andrejus Morozovas, žinomas „Murzo“ slapyvardžiu, praneša Dialog.UA.

Jo duomenimis, 4-osios brigados štabas buvo „susprogdintas“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos pagalba.

„To rezultatas per pastarąsias 48 valandas: 4-oje brigadoje žuvo brigados vadas ir štabo viršininkas, žuvo 2 AK („LLR armijos korpusas“ – red.) vadovybės karininkas, yra ir kitų žuvusių ir sužeistų brigados vadovybės pareigūnų“, – rašė „Murzas“.

Jis tikina, kad ši brigada ir paskutinę parą patyrė didelių nuostolių. Apskritai, ji yra labai išvarginta kovų ir nebuvo išvežta pailsėti nuo pat plataus masto Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų invazijos pradžios.

Yra žinoma, kad grupė veikia šiaurinėje Bachmuto krypties dalyje. Sprendžiant iš naujausių pranešimų, šis rusų flangas trūkinėja ir tuoj sugrius.

„Brigada gerokai išsekusi ir nukraujavusi, o priešas tai žino“, – rašė Morozovas.

 

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis, komentuodamas 4-osios brigados štabo pralaimėjimą, pranešė, kad koordinates galėjo „nutekinti“ su Krašto apsaugos ministerija konfliktuojantys „vagneriečiai“. Apie tai okupantų gretose sklando gandai.

„Prigožinas su neslepiamu malonumu kalba apie Rusijos kariuomenės nesėkmes ir atsitraukimus. 4-osios brigados štabo sunaikinimas yra rimtas smūgis konkurentams, kurio dabar taip reikia „Wagner“ savininkui“, - rašė jis „Telegram“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(2)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: