[ŽT] „Šios iliuzijos kaina per didelė“. NATO generolas skelbia rimtą perspėjimą (Video)  ()

Rusijos Federacijos sausumos pajėgos išties patyrė katastrofiškų gyvos jėgos ir karinės technikos nuostolių, tačiau jos jau sulaukė papildymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė, priešingai nei mano daugelis politikų, vis dar išlieka pajėgi ir pavojinga karinė jėga. Klysta kiekvienas, kuris mano, kad okupantai išnaudojo jėgas. Tačiau šios iliuzijos kaina per didelė, kad ir toliau ja būtų galima tikėti.

Tokį pareiškimą padarė JAV kariuomenės Europoje vadas ir Jungtinių NATO pajėgų Europoje vyriausiasis vadas generolas Christopheris Cavolis.

Pasak jo, Rusijos Federacijos sausumos pajėgos išties patyrė katastrofiškų gyvos jėgos ir karinės technikos nuostolių, tačiau jos jau sulaukė papildymo ir dabar jų skaičius yra didesnis nei buvo plataus masto invazijos pradžioje. Kalbant apie Rusijos Federacijos karinės technikos naikinimą Ukrainoje, taip pat tenka pripažinti, kad okupantai dar nejaučia aviacijos, laivų ir kt. trūkumo.

 

Oro pajėgos neteko mažiau nei šimto naikintuvų ir bombonešių, liko dar apie tūkstantis. Laivynas beveik nenukentėjo, kibernetinės pajėgos nenukentėjo, kosmoso pajėgos nepažeistos“, – pastebėjo Cavolis.

Generolas paragino NATO sąjungininkus adekvačiai įvertinti pajėgų dislokavimą ir didinti savo gynybinius pajėgumus, atsižvelgiant į įvairių tipų Rusijos karių pajėgumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)

Komentarai ()