„Prieš 9 metus tai buvo neįsivaizduojama!“. Nustėręs Z-korespondentas negali patikėti, ką daro Ukraina (Video)  ()

Z-korespondentų bendruomenėje tvyro dekadentiškos nuotaikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po masinio Rusijos karo aviacijos „kritimo“ prie Briansko Rusijos Z bendruomenėje tvyro dekadentiškos nuotaikos. Jie pradėjo suprasti, kad Ukrainos kariuomenė ir žvalgyba yra pranašesni už rusų.

Vaizdo įrašą su Z-korespondento „nušvitimo“ akimirka galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

Rusas skundėsi, kad dėl propagandinių istorijų Rusijos Federacija neįvertino ukrainiečių stiprybės ir įsivėlė į karą, kuris pasmerktas pralaimėjimui. Susidūrimas su realybe pasirodė labai skausmingas.

Štai aš kalbu su žmonėmis, kurie prieš 9 metus net negalėjo pagalvoti, kaip kažkokie cho●×¥∞£i  tiesiog Rusijos teritorijoje numuš sraigtasparnius, b**d, vykdys sabotažą, žudys visuomenės veikėjus, detonuos geležinkelio bėgius! Na tiesiog, po velnių, jie daro ką nori! O ar žinai kodėl? Nes 30 metų mums kišo į galvas: „Tai gi čia cho●×¥∞£i. Ką jie sugeba?“. Bet pažiūrėkite, jie gali! Kokį lygį pasiekė jų žvalgyba! O kokiame lygyje mes esame?“, - kalbėjo pasipiktinęs okupantas.

 

Gegužės 13-osios popietę Rusijos Federacijos Briansko srityje įvyko keistas incidentas. Nežinomi asmenys numušė visą Rusijos ginkluotųjų pajėgų aviacijos grupę, skridusią bombarduoti Ukrainos teritorijos: du sraigtasparnius Mi-8, taip pat lėktuvus Su-34 ir Su-35. Žuvo 9 žmonių įgula. Ukraina kategoriškai neigia savo dalyvavimą incidente, teigdama, kad tai Rusijos oro gynybos darbas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: