Aršus rusų kovotojas skelbia, kaip gudriai Ukraina išdūrė rusus ir įveikia „Surovikino liniją“  ()

„Surovikino linija“ nenaudinga, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Rusijos armiją apsuko aplink pirštą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulė gynybinė „Surovikino linija“, kurią Rusijos armija statė visą žiemą, pasirodė esanti visiškai nenaudinga.

Rusijos armija yra visiškai nepasirengusi Ukrainos kontrpuolimui. Gynybinė „Surovikino linija“ netrukdo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms naikinti priešą ir judėti į priekį.

Įrašą apie tai „Telegram“ paskelbė aršus rusų kovotojas Andrejus Morozovas, šaukiniu Murz, praneša Dialog.UA.

Jis pašaipiai pavadino RF ginkluotųjų pajėgų gynybos įtvirtinimus Ukrainoje „Faberžė linija“, tikindamas, kad ji nepadės.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos šių įtvirtinimų nešturmuoja, o naudoja gudrią taktiką. Mūšio lauke iniciatyvą turėdami ukrainiečiai rusus verčia gintis neparuoštomis linijomis ir taip pribaigia kovinių pajėgų likučius.

„Visą žiemą statyta „Faberžė linija“ su grioviais, pylimais ir tranšėjomis, su betoninėmis dėžėmis šioje situacijoje yra visiškai nenaudinga. Priešas nėra kvailys ir verčia mūsiškius, dar galinčius atsikovoti, imtis gynybinių mūšių ten, kur tokių įtvirtinimų nėra. Ten, kur jam tai naudinga, o mūsų žmonės negali trauktis“, – skundėsi Morozovas.

 

Jis teigė, kad tokiu būdu tiesiog pribaigiami patyrusių ir motyvuotų pėstininkų likučiai. Ir ši problema, susijusi su artilerijos sviedinių, dronų ir elektroninio karo sistemų trūkumu, sukels karinį Rusijos pralaimėjimą, o vėliau – į pilietinį karą.

Jis apkaltino Rusijos karinę-politinę vadovybę „kvailumu ir nekompetencija“, numatė šalies žlugimą pagal 1917 metų scenarijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(0)
(111)

Komentarai ()

Susijusios žymos: