„Jis pamišęs idiotas. Metė kariuomenę į minų laukus.“ Skelbiama, kas nutiko Rusijos generolui po grandiozinio pralaimėjimo Ukrainoje  ()

Generolas prisijungė prie Rusijos Federacijos taikos palaikymo kontingento Karabache.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausioji Rusijos Federacijos karinė vadovybė vėl pertvarkoma. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generolas pulkininkas Rustamas Muradovas, atleistas iš Rytų karinės apygardos vado pareigų, perkeltas į Karabachą. Jis šiame regione vadovaus Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų taikdariams.

Apie pokyčius pranešė Rusijos Z-kanalas „Rybar“, remdamasis informuotu šaltiniu.

Kol kas nežinoma, kokias pareigas gavo Muradovas. Aišku tik tai, kad jis prisijungė prie Rusijos Federacijos taikos palaikymo kontingento Karabache.

Muradovas buvo atleistas po bandymo paimti Ukrainos Vuhledarą 2023 m. sausio–vasario mėnesiais. Ekspertai mano, kad šis įvykis yra didžiausias šio karo tankų mūšis. Ir rusų kariuomenė jį triuškinamai pralaimėjo. Rusijos vadovybė per porą dienų sunaikino dvi elitinių jūrų pėstininkų brigadas ir daugiau nei 100 vienetų šarvuočių ir pasiuntė juos per minų laukus pulti Ukrainos įtvirtintą zoną. Ko nesudegino ukrainiečių artilerija, pabėgimo metu susprogdino minos.

Muradovas buvo atleistas, nes buvo pamišęs idiotas, metęs kariuomenę į minų laukus. Daugelis žmonių juo skundėsi“, – Rusijos Z-kanalui sakė šaltinis.

 

Po šios istorijos generolas pulkininkas buvo tiesiog pažemintas pareigose ir perkeltas į kitą vietą

Rusijos kariai yra Karabache kaip taikdariai, susitarę su Azerbaidžanu ir Armėnija. Remiantis taikos sutartimi, Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos gali būti ten 5 metus (iki 2025 m. lapkričio mėn.) su galimu automatiniu pratęsimu, jei abi konflikto šalys neprieštaraus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: