[ŽT] „Tai netiesa, melagiai ir bailiai!“ Skabejeva tiesiog užsipuolė dėl žodžių apie Belgorodo puolimą (Video)  ()

Skabejevos nervai neišlaiko: užsipuolė Podoliaką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ ir „Rusų savanorių korpuso“ kovotojų puolimas sukėlė Kremliaus propagandistų pasipiktinimą. O Ukrainos valdžios pareiškimai apie visišką Kyjivo nedalyvavimą Rusijos vidaus susirėmimuose ypač skaudino. Tiesioginėje pokalbių laidos „60 minučių“ transliacijoje, po OP vadovo patarėjo Michailo Podoliako pareiškimo, kad „tankus galima nusipirkti bet kurioje karinės įrangos parduotuvėje“, Olga Skabejeva nesusilaikė ir pratrūko.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Ukrainos valdžios trolinimas pasirodė toks sėkmingas, kad Skabejeva nesusilaikė ir pavadino Ukrainos pareigūną „niekšu“. Tuo pat metu Rusijos diktatorius Putinas anksčiau skelbė panašų pareiškimą apie „uniformą iš karinės įrangos turgaus“ ir „vietines savisaugos pajėgas Kryme“, kai vyko Rusijos kariuomenės karinė invazija pusiasalyje 2014 m.

„Kyjivo režimas teigia, kad jis tariamai neturi nieko bendra su diversantų grupės įsiskverbimu į Belgorodo sritį. Melagingą, bailų pareiškimą padarė Zelenskio bendražygis Podoliakas. Niekšas dar juokauja, kad tankai neva parduodami bet kuriame rusiškame kariniame turguje, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos su įvykiu neturi nieko bendro“, – skundėsi Skabejeva.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(0)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: