[ŽT] „Wagner“ traukiasi. Skelbiamas video iš Bachmuto (Video)  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas kalba apie jo pajėgų patraukimą iš Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas vaikštinėja tikriausiai sugriautame Bachmute ir kalbasi su savo kariais apie išvedimą iš kai kurių Bachmuto rajonų. Jis kviečia juos išvykti atsargiai ir tiksliai. Atrodo, kad atsitraukimas jau prasideda.

Tuomet Prigožinas kreipiasi į kamerą ir vėl pakartoja tai, ką sakė anksčiau - iki birželio 1 dienos jo „Wagner“ atsitrauks į užnugario pozicijas, „barakus“, nes jiems reikia persigrupuoti, naujiems kariams reikia apmokymų.

Prigožinas jau anksčiau kalbėjo apie tai, kad „Wagner“ negali likti Bachmute. Jo pajėgos yra išeikvotos, reikia persigrupavimo. Tačiau Bachmutas nebus apleistas - pozicijos perduodamos reguliarių pajėgų kariams.

Yra manančių, kad „Wagner“ apskritai tuoj išnyks ar net galimai iškeliaus į Afriką, kur pelningai veikė anksčiau. Jei taip nutiktų, Ukrainai potencialiai būtų lengviau, nes Rusija netektų mūšyje užgrūdintų pajėgų, net jei karių skaičius fronte nesumažėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: