„Tai neišvengiama.“ Girkinas pranašauja didžiulį naują karą su 2 šalių aljansu (Video)  ()

Kol Rusijos kariuomenė patiria pralaimėjimą Ukrainoje, diversantas Igoris Girkinas jau kuria naujo konflikto Užkaukazėje planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos čekistas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas) skelbia apie Rusijos karą su Turkija ir Azerbaidžanu dėl įtakos regione.

Tokį pareiškimą jis padarė gegužės pabaigoje per savo vaizdo kreipimąsi, pranešė Dialogue.UA.

Jis pareiškė, kad vadovaujant „išmintingajam“ Vladimirui Putinui Rusija prarado Užkaukazės kontrolę. Jau galima oficialiai kalbėti apie paskutinės sąjungininkės regione – Armėnijos – praradimą.

„Rusija netrukus bus visiškai išmesta iš Užkaukazės. Bet kadangi jau dabar ten (Armėnijoje – red.) turime praktiškai vieną karinę bazę, kuri yra kaip „rankovė be kaftano“, „riestainio skylė“, tai nebeturės rimtos reikšmės. Pašinianas visiškai kapituliavo, nes neturi niekieno, įskaitant Rusiją, paramos. Rusijos Federacija neis į karą su Azerbaidžanu, juo labiau su Turkija dėl Karabacho“, - sakė Girkinas.

 

Tuo pačiu, jis neabejoja, kad artimiausioje ateityje Rusijai praktiškai neišvengiamai teks kariauti prieš Turkijos ir Azerbaidžano aljansą.

„Kada tai įvyks, priklauso nuo to, ar Erdoganas bus valdžioje, ar ne. Erdoganas atideda karą“, - sakė karo nusikaltėlis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(7)
(14)

Komentarai ()