[ŽT] „Šiek tiek pralaimime karą. Viskas dėl to Leopard.“ Ždanovas skelbia netikėtą Rusijos smūgį (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Olegas Ždanovas paragino ukrainiečius išlikti ramiems, kad ir kas nutiktų šalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas visiems priminė, kad mes kariaujame, patiriame nuostolių, o rusai dar daugiau praranda technikos ir gyvos jėgos. Šioje situacijoje svarbu išlikti budriems ir ramiems, analizuoti informaciją ir netikėti rusiškomis klastotėmis. Ne veltui dabartinis karas vadinamas hibridiniu, nes jis vyksta ir informaciniame lauke, kur priešas vis dar turi pastebimą pranašumą.

Apie karo esmą Olegas Ždanovas pasakojo vaizdo įraše.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas kalbėjo apie tai, kad rusai masiškai skleidžia informaciją apie masinį vakarietiškos technikos naikinimą Ukrainoje: „Šiandien, beje, „Bild“ analitikai rašo, kad du tankai „Leopard“ ir apie dešimt vienetų užsienio šarvuočių buvo apgadinti. Pasakysiu taip: nėra puolimo be nuostolių, tame tarpe ir  technikoje. Aišku, kad veikia ir rusų artilerija ir rusiški tankai ir t.t. Nereikia dėl to nusiminti ir nereikia alpti.

Ždanovas kreipėsi į ukrainiečius: „Tai yra karas. Karas yra tada, kai viena armija naikina kitą. Tai yra viso karo esmė. Kitaip nebūna. Žinoma, mes taip pat turim nuostolių.“

 

Kažkiek pralaimime informacinį karą. Pralaimime  Rusijos propagandos parodytame viename vaizdo įraše, kuriame matyti apgadintas „Leopard“ tankas ir dar penki vakarietiškos karinės technikos pavyzdžiai. Jie čia išpūtė burbulą, pareikšdami, kad sunaikino visą Ukrainos pajėgų gynybos įrangą ir gyvąją jėgą“, – pabrėžė Olegas Ždanovas, nurodydamas, kur yra ukrainiečių silpnoji vieta konfrontacijos strategijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(4)
(132)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: