„Sienos užvirto ant kareivių!“ Skelbiamas košmaras per vakarienę (Video)  ()

Birželio 9 dieną laikinai užimtame Heničesko rajone, Chersono srityje, pasigirdo sprogimai, po kurių į dangų ėmė kilti juodų dūmų stulpai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija Azovo jūros pakrantėje užėmė šimtus poilsio centrų, paversdama juos okupantų dislokavimo vietomis. Tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepasidavė, net šimto kilometrų atstumas nuo fronto linijos nepadeda priešui pabėgti nuo atakų.

Birželio 9 dieną kelios „Storm Shadow“ raketos nusitaikė į poilsio centrą Heničeske. Pasak Melitopolio mero Ivano Fiodorovo, okupantų bazės sienos neatlaikė smūgio ir nukrito per Rusijos kariškių vakarienę.

„Likviduotų okupantų yra nepalyginamai daugiau nei greitosios medicinos pagalbos automobilių, kurie nespėja jų išvežti“, – komentavo Fiodorovas.

Okupuotos Chersono srities dalies „vadovas“ Vladimiras Saldo teigia, kad Rusijos oro gynyba numušė vieną raketą, o dvi pasiekė tikslą. Dėl to vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas.

Kartu išdavikas tikina, kad „raketos skrido į Berdianską, bet tada buvo specialiai nukreiptos į vaikų stovyklą“. Anot jo, per plataus masto karą vaikų poilsio centrai neva išleidžia nepilnamečius atostogauti ir jau atidarė „mokyklinukų sveikatos sezoną“.

 

Vietos gyventojai pašiepė Saldo žodžius apie „vaikų stovyklą“: prie užpuolikų dislokavimo vietų niekas su vaikais net nevaikšto, jau nekalbant apie jų siuntimą ilsėtis į šią vietą. Miestiečių teigimu, po sprogimų Saldo pabėgo iš Heničesko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(2)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: