[ŽT] Fantastiška žinia! Rusija uždraudžia naudoti daugybę 2023 m. pagamintų sviedinių  ()

Rusija susiduria su rimtomis problemomis mūšio lauke. Juos vis labiau spaudžia ukrainiečiai, bet ir pačių amunicija, regis, yra nusiteikusi už Ukrainos laisvę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai prie Bachmuto patiria rimtų nuostolių. Ne tik dėl ukrainiečių spaudimo, bet ir dėl nekokybiškos amunicijos ir ginklų. Birželio 11 dieną Ukrainos Sausumos pajėgos socialiniuose tinkluose papasakojo apie situaciją fronte.

„Rusijos Federacija jos pradėtame kare ir toliau patiria didelius nuostolius. Daugiausia dėl bereikšmių puolimo operacijų ir bandymų pagerinti savo taktinę padėtį Bachmuto apylinkėse, desantininkai neteko personalo“, - rašoma pranešime.

Paaiškėjo, kad šiais metais pagamintos ištisos rusų 122 ir 152 mm artilerijos sviedinių partijos yra netinkamos naudoti - dėl defektų jos kenčia nuo savaiminės detonacijos. Be to, rusai gauna vis prastesnės kokybės ginklus ir techniką. „Rusijos Federacijos gynybos pramonė yra paveikta tarptautinių sankcijų“, – prastą rusų ginkluotės situaciją apibūdino Ukrainos Sausumos pajėgos.

(144)
(1)
(143)

Komentarai ()

Susijusios žymos: