[ŽT] Skelbiama apie „didžiulio masto išsilaipinimo operacija per Dnieprą. Smogs 4 vietose.“  ()

Rusai tvirtina, kad netrukus Ukrainos kariuomenė pradės svarbią operaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais, pranešdami, kad Ukrainos kariuomenė neva ruošiasi artimiausiu metu didelio masto išsilaipinimo operacijai per Dnieprą. Anot įsibrovėlių, birželio 30 d., per upę iš karto 4 vietose smogs kelios ukrainiečių brigados, puldamos užpuolikus plačiu frontu. Apie tai praneša didelis Rusijos Federacijos karinis „Telegram“ kanalas „Du majorai“.

Įsibrovėliai teigia, kad Ukrainos kariuomenė disponuoja daugybe pontoninių perėjų, kurias meistriškai stato per upes dešiniajame Dniepro krante, nenutraukdama mokymų.

Pranešime rusai ragina kolegas propagandistus nustoti neigti tai, kas akivaizdu, ir pripažinti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau kelias pastarąsias dienas yra įsitvirtinusios kairiajame krante.

 

„Pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis bus smogti daliai buvusio Kachovkos rezervuaro prie Kachovskos hidroelektrinės ir suformuoti placdarmą Nova Kachovkos rajone“, – rašo okupantai, perspėdami apie galimą nusileidimą keliose pakrantės dalyse, įskaitant Kinburno neriją ir Karkinito įlanką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(3)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: