[ŽT] „Pasekmės bus didžiulės.“ Įvyko politinis širdies smūgis Putinui  ()

„Tai mato ir supranta visas pasaulis, kad „caras jau netikras“ ir galima derėtis ne tik su juo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vado Jevgenijaus Prigožino surengtas ginkluotas perversmas skaudžiai smogė Rusijos valdžiai ir sugriovė jos pamatus. Pasekmės bus jaučiamos dar ilgai.

Tai pareiškė Krašto apsaugos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas, praneša Censor.NET su nuoroda į „24 kanalą“.

Anot Jusovo, jei kalbėtume apie Rusijos diktatoriaus politinę sveikatą, tai „Prigožino maištas“ Putinui tapo politiniu širdies smūgiu.

„Dabar jis „atgaivintas“, bet visas pasaulis mato, kad Rusijos uzurpatoriaus „sveikata“ politine prasme ir ne tik, tikrai ne tokia, kokia buvo anksčiau“, – pabrėžė GUR atstovas.

Anot Jusovo, Putinas nekontroliuoja nei situacijos, nei saugumo pareigūnų, kurie būtų pasirengę greitai išspręsti kokią nors problemą.

„Visos kovoti pasirengusios rusų grupės yra laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose. Rusijoje liko tik „samanos ir pelkės“, – sako Jusovas. Šie žmonės nepasipriešino „vagneriečams“, o vietomis prie jų prisijungė.

 

„Nė vienas žmogus su Putiną remiančiu plakatu neišėjo į šios didžiulės formacijos teritoriją“, – pažymėjo Jusovas.

Taip pat GUR atstovas teigia, kad karinių oro smūgių į „Wagner“ kolonas turėjo būti daugiau. Tačiau kai kurie pilotai įsakymų neįvykdė.

„Tai mato ir supranta visas pasaulis, kad „caras jau netikras“ ir galima derėtis ne tik su juo ir ne tomis sąlygomis, kurios jau buvo paminėtos“, – pabrėžė Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(1)
(118)

Komentarai ()

Susijusios žymos: