[ŽT] „Tai gali baigtis didžiulėmis puolimo klaidomis. Bus daugybė aukų.“ Kariuomenė nustėrusi, ką daro Vakarai  ()

Vakarai nepatenkinti Ukrainos kontrpuolimo tempais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-02 [ŽT] „Tai gali baigtis didžiulėmis puolimo klaidomis. Bus daugybė aukų.“ Kariuomenė nustėrusi, ką daro Vakarai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie Vakarų politikai, su savo skelbiamomis „taikos iniciatyvomis“, bando įstumti Ukrainos karinę-politinę vadovybę į nepavydėtiną padėtį.

Apie tai savo „Telegram“ kanale kalbėjo „Orumo revoliucijos“ dalyvis ir savanoris Romanas Donikas. Jis pakomentavo publikacijas Vakarų spaudoje apie „Vakarų nepasitenkinimą Ukrainos kontrpuolimo tempu“.

„Tiesą sakant, jau gana, jei Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas yra priverstas sakyti tokius dalykus. Bet tai yra šventa tiesa. Dauguma pasaulio politikų mūsų karą stebi kaip šou. Taip, ukrainiečių drąsa stebina žmones iš viso pasaulio. Tačiau politikai, beveik visi politikai (išskyrus arčiausiai Rusijos Federacijos esančias šalis) džiaugiasi, norėdami pastūmėti mūsų karinę-politinę vadovybę į klaidų kelią, kad mes atsitrenktume į Rusijos armiją ir po to patirtume didžiulius nuostolius, sėdant prie derybų stalo jiems vadovaujant. Todėl ir prasidėjo visos šios provokacijos: „Vakarai praranda kantrybę“, „Vakarai nepatenkinti tempu“. Vakarų šalių politikai „balandžiai“ nori priversti mus daryti klaidas ir imtis neapgalvotų žingsnių. Bet mums nereikia ramybės. Tai mūsų neišgelbės. Mums reikia pergalės. O Zalužnas dabar išsakė tai, kas skaudina kiekvieną iš mūsų“, – rašė savanoris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(201)
(12)
(189)

Komentarai ()

Susijusios žymos: