„Visi apsimetė, jog nieko nebuvo.“ Skamba visas internetas. Ką leptelėjo užsigalvojęs Putinas (Video)  ()

Diktatoriaus ir gubernatoriaus pokalbis buvo užfiksuotas vaizdo įraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas dar kartą viešai apsijuokė. Šį kartą teroristinės valstybės prezidentas perdavė linkėjimus atvykusiems į Ukrainos teritoriją ir ten žuvusiems rusams.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas apsijuokė susitikime su Irkutsko srities gubernatoriumi Igoriu Kobzevu. Pareigūnas nepataisė diktatoriaus ir jam pritarė, kiti Kremliaus pakalikai apsimetė, kad nieko neįvyko.

Gėdingos istorijos detalės

Kobzevas atnešė diktatoriui nuotrauką su rusų kareiviais. Gubernatorius paaiškino, kad jie žuvo Ukrainoje ir yra „amžinai širdyse“ Irkutsko srities gyventojų širdyse. Anot jo, vienas iš įsibrovėlių žuvo Mariupolyje 2022 metų kovą. Jis taip pat kalbėjo apie jų herojiškus žygdarbius.

Rusijos tironas tuo metu rankose laikė fotografiją, žiūrėjo į ją, purtė galvą. Vėliau Putinas nusprendė parodyti, kaip atidžiai klausėsi savo pašnekovo ir kokios svarbios rusų žūtys kare, kurį jo šalis agresorė pradėjo prieš Ukrainą.

„Perduok jiems visiems linkėjimus“, - pasakė Putinas.

Linkėjimai nuo Putino niekur nedingo

Diktatoriaus ir gubernatoriaus pokalbis buvo užfiksuotas vaizdo įraše. Ir jo „pasveikinimas“ nebuvo iškirptas. Daugelis žmonių išgirdo, kaip Putinas apsijuokė. Vaizdo įrašo fragmentas pasklido socialiniuose tinkluose, o V. Putinas tapo pajuokos objektu.

 

Kremliaus tinklalapyje šis pokalbis buvo paskelbtas teksto forma, ten taip pat liko Rusijos diktatoriaus „linkėjimai“. Iš šios versijos galima sužinoti ir apie gubernatoriaus reakciją. Jis nepataisė Putino o tiesiog pritarė jam atsakydamas: „Būtinai“. Po to jis ėmė pasakoti apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų likviduotų rusų karių tėvų likimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(3)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: