Visi pašiurpę. Dingo 1822-ojo bataliono žvalgybos grupė kartu su majoru  ()

Apie susiklosčiusią situaciją atvirai prakalbo Z tinklaraštininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanalai panikuoja. Chersono srityje dingo 1822-ojo bataliono žvalgybos grupė kartu su majoru.

Žinomas Rusijos kariškis, Z tinklaraštininkas Jegoras Guzenko atvirai prakalbo apie susiklosčiusią situaciją, praneša Dialog.UA.

Dieną anksčiau Guzenko paskelbė, kad Kozači Laheri gyvenvietė, esanti į pietus nuo Chersono, perėjo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę. Vėliau jis pranešė, kad netoli šios vietos dingo RF ginkluotųjų pajėgų žvalgybos grupė.

Pranešama, kad ją sudarė 16 žmonių, jai asmeniškai vadovavo RF ginkluotųjų pajėgų 1822-ojo bataliono (Samaros pulko) bataliono vadas, majoras Tomovas.

Pastebėtina, kad, kol nebuvo ryšio su Tomovu, į soc. tinklą buvo nutekintas vaizdo įrašas, kuriame RF ginkluotųjų pajėgų majoras „apšvietė“ savo veidą. Guzenko įsitikinęs, kad bataliono vadas niekada pats to nebūtų padaręs. Tad tikėtina, kad jis paimtas į nelaisvę.

„Palaikau ryšį su Tomovo pavaldiniais ir visiems atvirai pareiškiu: Tomovas ir vaikinai negrįžo iš žvalgybos išėjimo. Tolesnis jų likimas šiuo metu nežinomas. O jūs rodote vaizdo įrašą, kuriame Rusijos kariuomenės karininkas atvirai rodo savo veidą, jis to niekada nepadarytų. Situacija aklavietėje... Nurodytu laiku jie nepasiekė taško, o tada iš kažkur pasirodo vaizdo įrašas. Labai abejoju, kad Tomovas, nuvykęs į saugią vietą, pirmiausia keltų vaizdo įrašą“, – sakė Guzenko.

 

Jis pesimistiškai vertina tai šį įvykį.

„B***t, žinoma, aš tikiu stebuklais, bet, visų pirma, aš esu žvalgas. Ten pasala. O racija pas „ch****us“. Aš jau girdėjau apie tokias situacijas. Vieną kartą jie sugebėjo užpulti BTG ir sunaikinti beveik aštuonias dešimtis mūsų karių. Aš neturiu kitų paaiškinimo. Ir vaizdo įrašas, greičiausiai, iš grupės vado telefono“, – rašė Rusijos kariškis.

 

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: