[ŽT] „Piz#*ec! Viską sulygina su žeme, nieko negalime padaryti.“ Ukraina rado silpną vietą. Įsiutęs rusų karys skelbia, kas nutiko  ()

Okupantas Guzenko atvirai skundžiasi dėl prastos Rusijos armijos kontrbaterinės kovos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsiutęs okupantas ir Z tinklaraštininkas Jegoras Guzenko kalba apie silpnąją Rusijos armijos vietą – kontrbaterinę kovą.

Okupantai tokie silpni, jog nesugeba atsilaikyti prieš Ukrainos artileriją.

Guzenko paskelbė savo kolegos pranešimą, kuris pasiskundė Rusijos kontrbaterija. Jis tikina, kad jos praktiškai nėra, todėl Ukrainos ginkluotosios pajėgos ramiai su artilerija naikina RF ginkluotųjų pajėgų pozicijas, skelbia Dialog.UA.

„Prašau dar kartą iškelti kontrbaterinės kovos klausimą... Gal tai kažkaip paveiks... Tai tiesiog piz#*ec! Jie tiesiog viską sulygina su žeme, nieko negalime padaryti“, – sako okupantas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad apie šią Rusijos armijos problemą pastaraisiais mėnesiais atvirai kalba nemažai Rusijos Z kanalų. Jie pažymi, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrbaterija veikia aukščiausiu lygiu. Rusijos artilerija iškart sulaukia atsako. Rusijos Federacijai nepavyksta nuslopinti priešo šaudymo taškų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: