„Jis tiesiog siunta!“ Netikėta priežastis, kodėl Putinas beveik nesirodo viešumoje  ()

Paaiškino, kodėl Putinas beveik nesirodo viešumoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbia netikėtą priežastį, kodėl Putinas beveik nesirodo viešumoje.

70-metis Vladimiras Putinas, anot Kremliaus šaltinių, praktiškai niekur nebesirodo, o vietoj savęs siunčia vieną iš savo antrininkų. Priežastis? Jis atrodo vis prasčiau, jaučiasi vis blogiau, o kiekvieną „išėjimą“ lydi daugybė pasiruošimo valandų, kurios šiaip nelabai ką duoda.

Remiantis nepriklausomos žiniasklaidos pranešimais ir tarptautiniais interviu, Rusijos prezidentas kovoja su vėžiu, kuris neseniai metastazavo į smegenis, taip pat su Parkinsono liga ir prasidėjusia demencija.

Skelbiama, kad 70-metis Putinas, jau pusantrų metų kariaujantis su Ukraina, viešumoje pasirodo vis rečiau. Jis paniškai bijo pasikėsinimo į savo gyvybę, ir to, kad jį kas nors kuo nors užkrės. Iš čia ir priimtas sprendimas, kad visi, norintys su juo susitikti, pirmiausia turi karantinuotis. Taip pat yra įrodymų, kad Putiną atidžiai seka galinga gydytojų komanda. Ir taip pat... vizažistai. O be to, diktatorius turi kelis antrininkus.

Tačiau atrodo, kad iš visko mažai naudos, nes Putinas vis prastesnės formos. Apie tai dar kartą praneša „Telegram“ kanalo „General SVR“ autorius, kuris neva yra buvęs Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos generolas.

„Putinas dabar pavargsta net ruošdamasis filmavimui ir nesvarbu, kad medžiagą galima nufilmuoti per 20 ar 30 minučių. Putinas neturi jėgų ir jis dėl to tiesiog siunta“, – rašo „General SVR“.

 

„Jis labai pavargsta pasiruošimo metu: kol jį grimuoja, kol aprengia ir apauna batus. Visa tai užtrunka net apie dvi valandas. Prezidentas piktinasi, kad šis procesas jį visiškai išsekina ir jis po to negali normaliai dalyvauti filmavime. Priešingai, antrininkas yra atsipalaidavęs, įrašuose puikiai jaučiasi, sukuria beveik sveiko ir energingo seno žmogaus įspūdį“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(4)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: