„Putinas kardinaliai keičia nuomonę.“ Skelbiamas naujas karo tikslas (Video)  ()

Pasak Podoliako, plataus masto invazijos pradžioje paskelbti tikslai buvo fikcija. Kremlius nori sugriauti Ukrainos valstybę ir nužudyti kuo daugiau ukrainiečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pakeitė plataus masto invazijos į Ukrainą tikslus, tačiau Kijevo užduotis išlieka ta pati – sustabdyti Kremliaus agresiją. Apie tai teletono eteryje pasakojo prezidentūros administracijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

„Rusija visada „parduodavo“ plėtrą. Rusijai šis istorinis laikotarpis eina į pabaigą“, – sakė Podoliakas. Pasak jo, šis karas yra bandymas Rusijos Federacijai išlikti dabartinėje formoje – iš čia ir teiginiai apie daugiapolį pasaulį.

Karo tikslai, kuriuos Putinas pareiškė prasidėjus plataus masto invazijai, buvo apgaulingi. Ukrainos valstybės sunaikinimas nužudant kuo daugiau ukrainiečių yra tikrasis Rusijos invazijos tikslas ir vienintelis, pažymėjo Podoliakas.

Jis taip pat teigė, kad Ukraina nesiekia derybų su tais, kurie atvyko žudyti, tačiau dabartiniai Putino tikslai yra kitokie: jis kovoja už išlikimą, dėl ko reikia nepralaimėti karo. Šiuo metu jis deda pastangas derėtis ir laikinai nustatyti naują demarkacijos liniją bei okupuotas teritorijas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(2)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()