Susprogdintas Rusijos karo laivas. Tai ne Ukraina. Neįtikėtini įvykiai prie Krymo  ()

Rusijos užpuolikų laivas buvo apgadintas Sevastopolio įlankoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-28 Susprogdintas Rusijos karo laivas. Tai ne Ukraina. Neįtikėtini įvykiai prie Krymo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie aneksuoto Sevastopolio sprogo Rusijos minų laivas „Vladimir Kozickij“. Pirminiais duomenimis, sprogimo priežastis buvo... rusų mina, praneša NV.

Rusijos užpuolikų laivas buvo apgadintas Sevastopolio įlankoje, išorinio reido metu.

Po sprogimo iš mašinų skyriaus pasipylė dūmai. Prie rūkančio laivo priartėjo vilkikas ir nutempė jį link Streleckos įlankos.

Neatmetama galimybė, kad Sevastopolyje didelį minoms atsparų laivą „Vladimir Kozickij“ susprogdino Rusijos mina, sakė Pietų operatyvinės karinės vadovybės jungtinio spaudos centro vadovė Natalija Humeniuk.

Informacinio teletono eteryje ji neatmetė galimybės, kad jūrinė mina, ant kurios buvo susprogdintas Rusijos laivas, galėjo būti paruošta Ukrainos laivams.

„Negalime atmesti tokio dalyko, nes leiskite jums priminti, kaip jie kairiajame krante statė sprogstamųjų minų užtvaras, o paskui neatsargiai susprogdino Kachovkos hidroelektrinę ir patys sau apsunkino gyvenimą vandenyje išmėtydami minas, paruoštas gynybos pajėgoms. Todėl bausmė tiems, kurie sėjo minas Juodojoje jūroje, lauks ne tik iš dangaus, bet ir iš jūros“, – pažymėjo Humeniuk.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinių jūrų pajėgų atstovas Dmitrijus Pletenčukas teigė, kad karinis jūrų laivynas informacijos negali nei paneigti, nei patvirtinti.

„Galiu pastebėti tik štai ką: buvimas prie Krymo krantų neigiamai veikia Rusijos karo laivų techninę būklę“, – sakė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(4)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: