„Man p***ui!“ Grįžęs okupantas parodė pavyzdį mokiniams. Sudaužyti kaimynai (Foto, Video)  ()

Rusijos kariškis Dmitrijus Kiriuchinas grįžo iš karo Ukrainoje. Ir labai greitai jam pavyko tapti vietos žiniasklaidos žvaigžde. Ir viskas dėl to, kad kitą dieną po sugrįžimo jis sumušė savo kaimynus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grįžęs okupantas parodė pavyzdį mokiniams. Sudaužyti kaimynai.

Taip Saratovo srityje buvo sulaikytas Rusijos kariškis Dmitrijus Kiriuchinas. Įdomu tai, kad prieš sumušdamas kaimynus, jis savo gimtojoje mokykloje vedė pamoką „Kalbėjimas apie svarbius dalykus“.

Iš pradžių pamoka – paskui kaimynų sumušimas

Pagal turimą informaciją, Kiriuchinas užpuolė sutuoktinių porą Atkarske, Saratovo srityje, gyvenamojo namo kieme. Tai įvyko lapkričio 14 d., kitą dieną po to, kai jis grįžo iš karo Ukrainoje.

Likus kelioms valandoms iki incidento, okupantas 6-ojoje mokykloje vedė pamoką „Kalbėjimas apie svarbius dalykus“. Tiesą sakant, jis pats baigė šią mokymo įstaigą.

„Vaikai pamatė, kad šalia gyvena tikri herojai, kad drąsa, narsa, meilė Tėvynei yra patrioto ir tikro Rusijos piliečio savybės“, – rašoma mokyklos puslapyje.

Internete paskelbtame vaizdo įraše galima pamatyti, kaip Kiriuchinas išlipa iš savo automobilio. Po to jis pradėjo mušti vyrą, o vėliau ir jo žmoną, kuri, reaguodama į riksmus, atbėgo įsikišti.

 

Kaimynas prarado sąmonę, o moteris sušuko: „Tu jį nužudei! Kiriuchinas atšovė: „Man p***ui!“. Po susitikimo su okupantu moteriai lūžo kaukolės dalis, o vyrui sudaužyta visa galva.

„Siaubingai sumuštas, daug hematomų. Jis buvo stipriai ištiktas šoko ir net negalėjo kalbėti. Aš susimąsčiau tik tada, kai mane parvežė namo“, – pasakė jo žmona.

 

Užpuolimo priežastis nežinoma. Nukentėjusysis jau parašė pareiškimą policijai prieš Rusijos kariškį. Moteris pastebėjo, kad okupantui „tiesiog pasimaišė protas“, jis neva nesuprato, ką ir kodėl muša.

Įdomu tai, kad kiti kaimynai sako, jog Kiriuchinas „buvo neadekvatus ir dažnai grasino“ dar prieš išvykdamas į frontą žudyti ukrainiečių.

„Mūsų mieste įvyko nepaprastai žiaurus ir beprasmis įvykis. Sutuoktinių pora buvo žiauriai sumušta savo namų kieme. Užpuolikas buvo sulaikytas ir jis atsakys, kaip to reikalauja įstatymas“, – pažymėjo Atkarskio rajono vadovas Viktoras Elinas.

Pasak jo, šią bylą nagrinės Rusijos tyrimų komiteto karinių tyrimų skyrius Saratovo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(7)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: