„Šiandien, 2023 m. lapkričio 16 d....“ Neįtikėtini įvykiai. Rusijoje skamba, ką padarė Girkino sąjungininkas  ()

Igorio Girkino-Strelkovo sąjungininkas ir garsus Z-patriotas Michailas Polynkovas prisipažino tapęs dezertyru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas Michailas Polynkovas, artimas Igorio Girkino-Strelkovo bendražygis „Piktų patriotų klube“, pabėgo iš Rusijos armijos. Jis išsigando perkėlimo į kitą Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinį ir pabėgo į Rusijos teritoriją.

„Vadas mano raporte pažymėjo perkėlimą į kitą dalinį, su kuo aš kategoriškai nesutikau. Buvusio draugo man numestų perkėlimo dokumentų nepriėmiau. Nuėjau gydytis ir tuo pačiu parašiau du kreipimusis, prašydamas pagalbos atleidžiant iš tarnybos. Nuo tada mano statusas nepasikeitė – niekada nebuvau atleistas. Šiandien, 2023 m. lapkričio 16 d., pasibaigė mano metinė sutartis su Rusijos Federacijos gynybos ministerija ir laikau save laisvu visose savo veiklos srityse“, – sakė okupantas.

Jis pripažino, kad vis dar gali būti įrašytas į Rusijos armijos sudėtį ir neatmeta tikimybės, kad bus patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už dezertyravimą. Polynkovas paprašė savo sekėjų sumokėti už jo išlaikymą, nes dėl dezertyro statuso jis negali gauti darbo.

 

Polynkovas aktyviai dalyvavo agresijoje prieš Ukrainą. Jis verbavo karius dalyvauti kare. Pats jis nepriartėjo prie fronto, bet tarnavo Rusijos pajėgose. Na, kol nepabėgo.

(33)
(1)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: