„Nutarta parodyti žmonėms teigiamas naujienas iš fronto...“ Kas vyksta  ()

„Dabar Chersono kairysis krantas yra silpniausia Rusijos gynybos vieta.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas Romanas Štraikas savo „Telegram“ kanale analizuoja įvykius Chersono kairiajame krante.

Leiskite man šiek tiek pakomentuoti jūrų pėstininkų korpuso žinią apie Chersono kairiajame krante esančius placdarmus. Visų pirma, jūs negalite iš to kelti kipišo. Pavasarį jau buvo išpūsta, o dabar – nusivylimas ir depresija.

Kiekvienas, kuris seka OSINT šaltinius, maždaug supranta, kaip ten viskas vyksta. Reikia pasakyti, kad santykinė informacijos tyla buvo išlaikyta.

Matyt, ši ir kitos oficialios žinutės atsirado politiniu tikslu – nutarta parodyti žmonėms teigiamas naujienas iš fronto.

Kaip žmogus, kuris seka ir analizuoja OSINT, pasakysiu keletą akivaizdžių dalykų.

Dabar Chersono kairysis krantas yra silpniausia Rusijos gynybos vieta; geriausi vienetai iš ten buvo atitraukti į pietus, kad sulėtintų mūsų puolimą.

Dešinysis krantas aukštas, kairysis žemas. Patogu šaudyti su artilerija. Kas ir yra daroma. Ir šioje srityje, atrodo, užtenka ir šaudmenų, ir bepiločių orlaivių. Iš čia ir jūrų pėstininkų poste nurodyti nuostoliai.

 

Tai, žinoma, ne Izium 2022, bet būtų gaila nepasinaudoti tokiu pranašumu.

Nežinau, kaip bus toliau: kirsti Dnieprą didelėmis pajėgomis ir aprūpinti atsargas yra nelengva užduotis. Todėl didelių vilčių dėti nereikia.

Apskritai, kad vėliau nenusiviltumėte, siūlau visiems manyti, kad tai yra ilgas DRG žygis. Jei gausime ką nors daugiau, džiaugsimės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(1)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: