„Jie yra liūtai! 200–300 ukrainiečių pamažu žengia į priekį prieš 1000 rusų.“ Ką įsakė Zalužnas  ()

Maža saujelė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daužo rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pripažįsta patys rusai, ukrainiečiai kontroliuoja dangų aplink Krynkus naudodami radioelektroninę kovą ir neribotą FPV dronų skaičių. Ukrainiečių artilerija, įskaitant minosvaidžius, dominuoja, o rusai yra bejėgiai, savo socialinio tinklo „X“ paskyroje teigia ekonomikos, istorijos ir tarptautinių santykių ekspertas, pasirašantis PStyleOne1 slapyvardžiu.

Dar prieš mėnesį ekspertas rašė apie Zalužną, kuris bando ribotu mastu įgyvendinti sąlygas, būtinas pereiti nuo pozicinio prie manevrinio karo ir greitai laimėti karą, tačiau ukrainiečiai tuo metu neturėjo visko, kad galėtų padidinti mastą. Tačiau situacija keičiasi.

„Rusai ir toliau pila naujus dalinius. Iš pradžių 810-oji, o dabar 104-oji brigada, nes 810-oji, kuri turėjo išspręsti problemą, negali susitvarkyti. Prie Krynkų 200-300 ukrainiečių pamažu žengia į priekį prieš 1000 rusų. Jie yra liūtai!“ – teigia PStyleOne1.

Rusų karo korespondentas Romanovas praneša, kad ukrainiečiai sutelkė oro gynybos sistemas netoli Krynkų, kad pridengtų savo priešakines pozicijas.

Jis mini oro gynybos raketų sistemas IRIS-T ir OSA, kurias „suįžūlėję“ ukrainiečiai išdėstė 2-3 km nuo pakrantės linijos.

 

Tai, pasak eksperto, leidžia manyti, kad Zalužnas ribotu mastu įgyvendina sąlygas, reikalingas Ukrainai pereiti prie manevrinio, o ne pozicinio karo.

Savo straipsnyje jis daugiausia paminėjo 3 sąlygas, reikiamas persvarai įgyti:

1. Viršenybė ore (F16, bepiločiai lėktuvai)

2. Radioelektroninė kova, kad Rusija negalėtų „matyti“ mūšio lauko

3. Artilerija, kad dengtų puolimą

Matome, kad visos trys sąlygos įvykdytos Krynkuose ir tai veikia, užbaigia ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(7)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: