HIMARS katastrofa. „Šis idiotizmas baigėsi visišku chaosu...“ Ką įsakė „Dnepr“ grupės vadas  ()

„Dnepr“ grupės vadas bandė išgąsdinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-07 HIMARS katastrofa. „Šis idiotizmas baigėsi visišku chaosu...“ Ką įsakė „Dnepr“ grupės vadas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo naujų detalių apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų kolonos sutriuškinimą Hladkivkos kaime, Chersono srityje. Paaiškėjo, kad po ugnimi savo žmones pakišo „Dnepr“ grupės vadas Michailas Teplinskis.

Šia informacija pasidalijo „Z-kanalas“ „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos armijos karininkais, praneša Dialog.UA.

Šaltinis teigia, kad Teplinskis davė įsakymą dislokuoti didelę Rusijos ginkluotųjų pajėgų koloną vos už 22 km nuo fronto linijos, kad sukurtų didelės grupės vaizdą ir taip išgąsdintų Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Sumanymas rusams virto katastrofa. Sutriuškinimas įvyko lapkričio 10 d.

„Teplinskis sugalvojo „nuostabią idėją“, įsakė važinėti pirmyn ir atgal, kad būtų sukurtas masinis efektas ir kad ch######i (atsiprašau, išsireiškimas toks) matytų vaizdą iš dronų ir kosmoso ir bijotų net krustelti. Šis idiotizmas baigėsi visišku chaosu: šimtais mirčių ir personalo demoralizavimu“, – pranešė „Z-kanalas“.

 

Jis patikslino, kad dėl to HIMARS kasetiniai šaudmenys smogė kolonai Hladkivkoje. Vietoje žuvo 76 rusų įsibrovėliai, o sužeistųjų buvo dar daugiau. Rusijos ginkluotosios pajėgos prarado daug technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(2)
(181)

Komentarai ()

Susijusios žymos: