Neįtikėtini įvykiai. „Su-24“ pilotai atsisako pulti Ukrainą. „Teplinskis rėkia apsiputodamas...“  ()

Pietų kryptimi smarkiai sumažėjo skrydžių skaičius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-07 Neįtikėtini įvykiai. „Su-24“ pilotai atsisako pulti Ukrainą. „Teplinskis rėkia apsiputodamas...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bombonešio Su-24M likvidavimas netoli Gyvačių salos sukėlė paniką Rusijos pilotų gretose. Po šio incidento skrydžių skaičius pietų kryptimi smarkiai sumažėjo.

Apie tai pranešė Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos grupės „Dnepr“ karininkais, praneša Dialog.UA.

Su-24M sunaikinimas Juodojoje jūroje labai išgąsdino Rusijos pilotus. Jie įtaria, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos į pietus perkėlė kažkokią užsienio ilgojo nuotolio oro gynybą, kurios neįmanoma išvengti.

„Po įvykusios tragedijos gerokai sumažėjo lėktuvų skrydžių Chersono kryptimi skaičius. Kaip ir paleistų KAB (reguliuojamų aviacinių bombų – red.) skaičius. Dabar „paukščiai“ dirba iš daug didesnių atstumų... Taip yra dėl naujų oro gynybos sistemų, kurias priešas perkėlė į dešinįjį Dniepro krantą. Teplinskis (Rusijos okupacinių pajėgų Chersono kryptimi vadas – red.) apsiputodamas rėkė, kad šioje zonoje skristi saugu. Tačiau po mūsų Su-24M likvidavimo prie Gyvačių niekas nebetiki šiomis pasakomis. Kaip ir tikėtasi, savižudžių sprogdintojų, pasiruošusių sunaikinti lėktuvą ir ekipažą, kad Teplinskis liktų kėdėje ir gautų ordiną, neatsirado. Tai pabaigos pradžia, draugai“, – rašė Rusijos Z-kanalas.

 

Jis tikina, kad panaši situacija buvo ir 2023 metų gegužę, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos Briansko srityje sunaikino iš karto keturis Rusijos lėktuvus. Po to Rusijos aviacija staiga prarado norą šaudyti į Ukrainos pasienio zoną. Oro antskrydžių intensyvumas šiauriniuose Ukrainos regionuose nuo to laiko buvo sumažintas beveik iki nulio. Istorija tikriausiai kartojasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(176)
(4)
(172)

Komentarai ()

Susijusios žymos: