[ŽT] „Traiškoma gyvoji jėga.“ „Aidar“ vadas apie situaciją prie Avdijivkos  ()

Ateinančiais mėnesiais Ukrainos kariuomenė turės labai geras perspektyvas Avdijivkos kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateinančiais mėnesiais Ukrainos kariuomenė turės labai geras perspektyvas Avdijivkos kryptimi. Puolimų metu reguliariosios Rusijos kariai dengiasi „Šturm-Z“ nariais.

Anot jo, pagrindinė gynybinė teritorija Avdijivkoje yra kokso gamykla. Kariškis atkreipė dėmesį, kad tai yra kaip „Azovstal“ - galingos betoninės grindys ir daug aukštų po žeme, iš kur Ukrainos gynėjai „medžioja“ pramoninėje zonoje bandančius įsikurti užpuolikus.

„Ten iš tiesų yra Bachmutas 2.0 su maždaug tokiu pat nuostolių santykiu tarp mūsų ir kitos pusės“, – komentare „24 kanalui“ pažymėjo buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenij Dikij.

Kartu jis teigė, kad Rusijos šturmų metu pirmosiose bangose ​​atsiduria „Šturm-Z“ grupuotės kariai, o po jų – Rusijos kariuomenė, tačiau tai jų neišgelbėja nuo milžiniškų nuostolių.

 

„Ne taip svarbu, ar „Avdijivką“ pasiliksime amžinai, bet kol kas mums labai apsimoka ją laikyti kuo ilgiau, kol pramoniniu mastu ten traiškoma jų gyvoji jėga“, – aiškino buvęs „Aidar“ vadas.

Jis taip pat pabrėžė, kad svarbu išlaikyti maršrutą per Orlivką, tada priešas gali būti daužomas ištisus mėnesius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: