Il-76 katastrofa. Nėra jokių požymių, kad lėktuvas buvo pilnas žmonių (Video)  (1)

Aukščiausiosios Rados žmogaus teisių komisaras Dmytro Lubinecas teigia, kad Ukraina kol kas nematė jokių požymių, kad Rusijos Belgorodo srityje sudužusiame kariniame transporto lėktuve Il-76 būta daug žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-25 Il-76 katastrofa. Nėra jokių požymių, kad lėktuvas buvo pilnas žmonių (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lubinecas teigia, kad šiuo metu nežinoma, kas buvo numuštame lėktuve. Rusija teigia, kad lėktuve buvo ukrainiečių karo belaisviai, žiniasklaida teigia, kad jame turėjo būti rusų kariai. Yra ir versija, kad lėktuvas gabeno raketas S-300 sistemoms ar buvo tuščias.

Jei rusai turėtų kokių nors nuotraukų ar vaizdo įrašų rodančių, kad ten buvo mūsų karo belaisviai, jie jau būtų tai panaudoję. Nematėme jokių ženklų, kad lėktuve būtų buvę daug žmonių – Ukrainos piliečių ar ne Ukrainos piliečių“, – sakė Lubinecas.

Įrašuose tikrai nematyti daugybės kūnų. Pagal rusus, lėktuve buvo 74 žmonės:

 

Jis teigė matęs ekspertų nuomonių, kad lėktuvas nusileido, kažką pasikrovė ir pakilo skrydžui. Kitaip tariant, Il-76 pakilo Belgorodo srityje, o ne į ją atskrido. Kodėl jame būtų karo belaisvių mainams? Rusija pasikrovė karo belaisvių prie Ukrainos sienos ir ketino juos skraidinti toliau į Rusiją?

„Jis turėjo atvirkštinę skrydžio kryptį - iš to aerodromo. Ekspertai turėtų tai suprasti. Mūsų nuomone, tarptautiniai ekspertai turėtų aiškiai pasakyti, kas ten įvyko“, – mano Lubinecas.

(25)
(0)
(25)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: