„Circle K“ kainos Vilniuje, Rygoje ir Taline. Skirtumas nustebins  ()

Palygintos degalų kainos Rygoje, Vilniuje ir Taline.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Skitterphoto (Pexels License) | https://www.pexels.com/photo/car-refill-transportation-gas-9796/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę degalų kainos Rygoje padidėjo, o Vilniuje ir Taline pokyčiai buvo nedideli, rodo LETA surinkti duomenys.

Darbo savaitės pabaigoje didžiausios benzino kainos buvo Taline, po jo sekė Ryga ir Vilnius. Dyzelinas brangiausias buvo Rygoje, po jos sekė Talinas, o pigiausias darbo savaitės pabaigoje buvo Vilniuje.

Rygoje, Krasto gatvėje esančioje „Circle K“ degalinėje 95 markės benzino kaina per savaitę padidėjo 6,8 proc. ir penktadienį kainavo 1,514 euro už litrą, o dyzelino kaina padidėjo 5,4 proc. ir penktadienį kainavo 1,494 euro už litrą.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
9450 6

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vilniuje, Savanorių prospekte esančioje „Circle K“ degalinėje, 95 markės benzino kaina penktadienį išliko stabili ir siekė 1,429 euro už litrą. Dyzelino litras penktadienį kainavo 1,399 euro, 0,7 proc. mažiau nei prieš savaitę.

Taline „Circle K“ degalinėse 95 markės benzino kaina per savaitę sumažėjo 0,6 proc. ir penktadienį siekė 1,569 euro už litrą, o dyzelino kaina penktadienį nepakito – 1,449 euro už litrą.

 

Automobilinių naftos dujos kaina Rygoje, palyginti su ankstesne savaite, padidėjo 14 proc. ir penktadienį sudarė 0,815 euro už litrą. Tuo tarpu Vilniuje ir Taline autodujų kainos penktadienį išliko stabilios – atitinkamai 0,719 ir 0,68 euro už litrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(1)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: