Net 20 Intel procesorių netrukus pasitrauks iš rinkos  (1)

Daugiausiai procesorių pasaulyje parduodanti kompanija Intel, kaip nurodo „nutekėjusios“ gamintojo skaidrės, šių metų pabaigoje ketina atsisakyti net dvidešimties procesorių modelių, kuriuos šiuo metu vis dar galima įsigyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi dvidešimt procesorių pasieks EOL stadiją (angl. end of life), kas reiškia, jog Intel nepriims naujų užsakymų jiems gaminti iš kompiuterius pardavinėjančių kompanijų ir kitų partnerių. Tiesa, garantijos procesoriams, žinoma, liks tokios, kokios yra šiuo metu.

Iš rinkos pasitrauks LGA1366 lizdui pritaikytas Core i7-970 procesorius, į LGA1156 lizdą talpinami Core i7-880, Core i7-875K, Core i7-870S, Core i5-760, Core i5-750S, Core i5-655K bei Core i3-530 procesoriai kaip ir visi dar rinkoje likę LGA775 lizdui pritaikyti gaminiai.

Taigi, kompiuterius pardavinėjančioms kompanijos ir kitiems Intel partneriams šiuo metu reikia šiek tiek pasukti galvą ir išsirinkti, kokių procesorių jie norėtų iš šios grupės, nes apsispręsti reikia greitai – jau artėjant metų pabaigai užsakymai jiems bus nepriimami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: