“Google Related” – nauja pagalbos tarnyba naršantiems internete (Video)  (0)

“Google” ir toliau nesiliauja stebinusi savo naujų funkcijų gausumu bei produktų integracija tarpusavyje. Praėjusią savaitę pasirodė nauja tarnyba “Google Related”, leidžianti iš karto naršyklėje matyti ne tik aktyvų peržiūrimą puslapį, bet ir pasiūlymus apie tai, kas gali būti su juo susiję – panašūs tinklalapiai, papildomi duomenys, vaizdo įrašai ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas, panašu, “Related” veikia tik tam tikruose puslapiuose - jeigu neranda nieko panašaus ar papildomo, susijusio su konkrečiu objektu, ši informacija tiesiog nepasirodo. Užvedus pelės kursorių, galima čia pat perskaityti naujieną ar pažiūrėti nuotrauką/video, neišeinant iš aktyvaus atidaryto tinklalapio. “Google Related” galima naudoti kaip “Google Chrome” įskiepį arba naršyklėje “Internet Explorer”, pasitelkiant programinį papildinį “Google Toolbar”. Nežinia, ar tai sutapimas, bet apie naujovės įdiegimą naršyklėje “Firefox” kol kas neužsimenama.

Kiek ši naujovė patiks internautams, lieka spręsti pačiai rinkai. Gali būti, jog daliai žmonių patiks, jog paieška atliekama už juos, neišeinant iš atverto konkretaus portalo lango. Naujosios paslaugos veikimas plačiau pristatomas žemiau esančiame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)